De Tappenmars       Wijngaard       Wijnkelder         Vleesvee         Info

 

 

Ontvangst met koffie en cake/koek. Daarna ontvangt u een route en instructie voor het klootschieten.

Na terugkomst een drankje naar keuze. Rondleiding door wijngaard en wijnkelder en het proeven van een aantal van onze wijnen geserveerd met stokbrood en kruiden boter.

 

Tijdsduur 3,5 uur

 

Meer info of reserveren

 

 

 

 

 

 

.

 

Outdoor arrangementen op afspraak vanaf 10 personen

Klootschieten

Tuk Tuk

Ontvangst met koffie en  cake. Daarna krijgt u instructies voor het besturen van de Tuk Tuk’s. Dan is het tijd om op pad te gaan en te genieten van de mooie omgeving rondom Den Ham en Ommen u ontvangt hiervoor een routekaart. Bij terugkomst staat er  een drankje klaar. Aansluitend een rondleiding  door de wijngaard en wijnkelder en het proeven van een aantal van onze wijnen geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

 

Tijdsduur 4,5 uur

 

Meer info of reserveren

 

 

Ontvangst met koffie en cake/koek. Daarna ontvangt u een route en informatie voor een wandeling in het Eerderachterbroek

Bij terugkomst een drankje naar keuze. Rondleiding door wijngaard en wijnkelder en het proeven van een aantal van onze wijnen geserveerd met stokbrood en kruiden boter.

 

Tijdsduur 3,5 uur

 

Meer info of reserveren

Wijn en Wandelen

Verblijft u in een de omgeving van Den Ham dan kunt u voor een proeverij gehaald en gebracht worden met een huifkar of bijvoorbeeld een Amerikaanse schoolbus.

 

 

 

 

 

 

Meer info of reserveren

Wijn en Wandelen

 

Huifkar

 

       Arrangementen         Feesten       Trouwlocatie       Rondleidingen