CONTACT ONS

Tel. 06-25060028

info@tappenmars.nl

Kvk 08132383

De streekwinkel is geopend op: Vrijdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en zaterdagmorgen van 9 tot 12 uur. Met uitzondering van feestdagen. In de zomermaanden ook op de donderdag middagen van 13:00 tot 16:00 uur. De wijnkelder is het gehele jaar geopend op afspraak voor rondleidingen en arrangementen.

MVO

Maatschappelijk betrokken

Alle inspanningen die een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Niet alleen goede doelen dragen bij aan MVO, maar ook het verbeteren van welzijn van mensen binnen en buiten een bedrijf. Wij proberen ons steentje o.a. bij te dragen door, met heel veel plezier, een van de cliënten van de Baalderborg groep een werkplek bij ons te bieden.  

De wereld om ons heen “Voorkom verspilling”, “een beter mileu” en “duurzaam”  zijn veel gehoorde benamingen.

In de wijngaard wordt minimaal gebruik gemaakt van gewasbeschermings middelen door alleen als het nodig is en op het juiste moment gebruik te maken van de toegestane middelen.

Het vleesvee wordt op een dier- en milieu vriendelijke wijze gehouden en wordt niet preventief behandeld met antibiotica. Bij ziekte kan het gebruik van middelen echter een grote bijdrage leveren aan het dier welzijn.